Διαφημιστική Φωτογράφιση – Social Advertising Photography

Διαφημιστική φωτογράφιση με πρωτότυπες και σύγχρονες ιδέες. Δημιουργούμε περιεχόμενο για την προβολή κάθε μοντέρνας επιχείρησης. Ιδανικό για την προώθηση σας. Επιλέγουμε από κοινού το concept και προχωράμε στη θεματική φωτογράφιση των υπηρεσιών σας ή των προϊόντων σας για την παρουσίαση τους στα κανάλια της επιχείρησης σας.


θεματική • διαφημιστική φωτογράφιση

διαφημιστική φωτογράφιση

τι ακριβώς είναι η διαφημιστική φωτογράφιση ;

Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο είδος φωτογράφισης που απαιτεί τεχνικές γνώσεις και φαντασία σε έναν ισχυρό συνδυασμό. Αν η προϊοντική φωτογράφιση έχει σκοπό να προβάλει ένα προϊόν η διαφημιστική φωτογραφία έχει σκοπό να το πουλήσει!

διαφημιστική φωτογράφιση κρασιού
studio διαφημιστικής φωτογράφιας

Εδώ δεν παρουσιάσουμε απλά ένα προϊόν αλλά θα φέρουμε τον θεατή στη θέση του να φοράει, να το δοκιμάζει, να φαντάζεται πως είναι να κάνεις πχ. μασάζ, η να γεύεται ένα δροσιστικό cocktail. Είναι το είδος της φωτογραφίας που διεγείρει την φαντασία, που αποκαλύπτει στοιχεία και δίνει ιδέες.

διαφημιστική φωτογράφιση
advertising photography studio
product advertising photography

Η φωτογράφιση των συσκευασιών λόγου χάρη, έχει σκοπό να προβάλει το προϊόν σε κάποιον έντυπο κατάλογο ή ηλεκτρονικό (eshop). Η θεματική φωτογραφία έχει σκοπό να τραβήξει την προσοχή και κάνει το προϊόν σας επιθυμητό παρουσιάζοντας το μέσα από μια σχετική θεματολογία.

Σε αυτό το είδος της φωτογραφίας πρέπει να υπάρχει ένα θέμα. Πρέπει δηλαδή το προϊόν ή η υπηρεσία σας να σχετίζεται με κάτι. Αυτό μπορεί λόγου χάρη να είναι πχ. η διάθεση της εποχής (λόγου χάρη να συνδυαστούν τα μελομακάρονα με το χριστουγεννιάτικο κλίμα, τα δημητριακά με το πρωινό κοκ), ή να τονιστεί μια ιδιότητα που έχει το προϊόν πχ. φρέσκος χυμός κλπ.

Μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε mockups και μακέτες σε περίπτωση που υπάρχει τμήμα marketing. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, μπορούμε  να σχεδιάσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας την διαφημιστική παρουσίαση. Μπορούμε να παρουσιάσουμε κάποιες προτάσεις και να βαδίσουμε βάση αυτών.

Το αποτέλεσμα μιας διαφημιστικής φωτογράφισης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε έντυπες καταχωρίσεις αλλά και σε ηλεκτρονικές. Επειδή το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, σίγουρα θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική καμπάνια για χρήση σε social media από μια σειρά τέτοιου είδους φωτογραφιών.

Η κοστολόγηση της φωτογράφισης γίνεται εφ’ όσον  υπάρχει ένα ολοκληρωμένο έργο προς υλοποίηση. Λαμβάνεται υπόψη ο τεχνικός βαθμός δυσκολίας, τα αξεσουάρ που μπορεί να χρησιμοποιηθούν, το σύνολο των φωτογραφιών και η συνάφεια μεταξύ τους κλπ.

advertising photography

Στην παραπάνω φωτογραφία δώσαμε μεγάλη σημασία τόσο στον φωτισμό για την σωστή απόδοση των σκιών που μας ήταν χρήσιμες όσο και στην γεωμετρία της λήψης. Τα πάντα παραμένουν ρευστά αλλά επίσης σταθερά με έναν περίεργο τρόπο!

Η διαφημιστική φωτογράφιση είναι αρκετά εξειδικευμένη και τεχνική. Έχουμε στη διάθεση μας πλήθος αξεσουάρ από προσαρμοσμένα φόντα και props που πιθανό να χρειαστούν. Πλήθος φωτιστικών που μπορούν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα στις φωτογραφίες σας αλλά κυρίως έχουμε στη διάθεση μας τη γνώση ελέγχου του φωτός και φυσικά την διάθεση και την φαντασία που είναι απαραίτητα στοιχεία για να την υλοποιήσουμε!

our concepts

ζητήστε προσφορά για τη δική σας θεματική – διαφημιστική φωτογράφιση