Φωτογράφιση κοσμημάτων, έργων τέχνης, εικόνων

Επαγγελματική φωτογράφιση κοσμημάτων για e-shop και εμπορικούς καταλόγους.

Η ιδανική φωτογράφιση για την προώθηση των χειροποίητων κοσμημάτων σας σε εξειδικευμένο στούντιο με ευφάνταστες ιδέες.

φωτογράφιση κοσμημάτων

Ποιοτικά κοσμήματα σε ποιοτικές εμφανίσεις.

Κόσμημα: το αξεσουάρ που κοσμεί (ομορφαίνει). Άλλοτε μοντέρνα άλλοτε κλασσικά. Μπορεί να έχει πολύτιμα μέταλλα ή λίθους με χαρακτηριστικά χρώματα και διαφάνειες και συνήθως στιλπνή επιφάνεια.
Το γεγονός είναι ένα: Στην παρουσίαση των κοσμημάτων θα πρέπει να φαίνονται τόσο όμορφα όσο είναι. Θα πρέπει η φωτογράφιση κοσμημάτων να είναι τόσο έντεχνη όσο και η κατασκευή τους.

Η φωτογράφηση κοσμημάτων κρύβει μεγάλα μυστικά και απαιτεί σοβαρή εμπειρία και τεχνικές δεξιότητες ώστε να αποδοθεί το κόσμημα σωστά σε μια εικόνα. Χωρίς περιττές αντανακλάσεις αλλά να φαίνεται η γυαλάδα, να έχει ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων ή των λίθων, να στηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι εμφανής η λεπτομέρεια του.

Η γωνίες λήψεις, και το setup γίνεται προσεκτικά και με μέγιστη ακρίβεια. Ειδικές βάσεις στήριξης, ειδικές τεχνικές φωτισμού και λήψεων και μια σειρά τεχνικών επεξεργασίας των λήψεων θα μας δώσουν εν τέλει την τελική εικόνα.

Εξετάζουμε κάθε περίπτωση διαφορετικά, προτείνουμε την πιο ταιριαστή λύση. Εάν κατασκευάζετε κοσμήματα ή εάν τα εμπορεύεστε μέσω e-shop, επικοινωνήστε μαζί μας, θα φτάσουμε μαζί στην καλύτερη πρόταση!

φωτογράφιση κοσμημάτων

Προωθητική φωτογράφιση κοσμημάτων

Απογειώνοντας τις πρώτες ύλες

Εάν πάλι η φωτογράφιση θα πρέπει να καλύπτει κάποιο θέμα, μπορούμε να την προσαρμόσουμε αντίστοιχα. Ίσως το κόσμημα να πρέπει να συνδεθεί με τον τρόπο κατασκευής, με το υλικό κατασκευής κλπ. Πλήθος συνοδευτικών αξεσουάρ μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτό.

Είναι το ιδανικό είδος της φωτογράφισης για την προβολή και παρουσίαση των κοσμημάτων σας σε κοινωνικά δίκτυα, για την δημιουργία προωθήσεων κλπ.

Φωτογράφιση κειμηλίων και μουσειακών εκθεμάτων

Πιστότητα και ποιότητα Φωτογραφιών

Η φωτογράφιση μουσειακών εκθεμάτων και και κειμηλίων έχει μεγάλη συνάφεια με την φωτογράφιση κοσμημάτων. Συχνά εκθέματα και αντίκες έχουν να κάνουν με πολύτιμα μέταλλα και δύστροπες τεχνοτροπίες.

Η φωτογράφιση θα αναδείξει την πατίνα , την τεχνική, την πάροδο του χρόνου και την αξία των κειμηλίων

πιστότητα χρωμάτων


Εάν η φωτογράφιση έχει αυξημένες απαιτήσεις, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε με ευκολία.
Οι υφές και η τεχνοτροπία θα αποδοθούν όπως πρέπει και η χρωματική πιστότητα μένει σε ποσοστά πάνω από 97%. Το προϊόν σας θα φαίνεται αυτό που όντως είναι και όχι στο περίπου.

αντανακλάσεις


Εξαλείφουμε τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις με ειδικές τεχνικές φωτισμού. Το προϊόν σας είναι ατόφιο χωρίς να φαίνονται τα φώτα, ο εξοπλισμός και οτιδήποτε άλλο ανεπιθύμητο στην επιφάνεια του που δεν ανήκει στο προϊόν το ίδιο.

λεπτομέρεια


Φωτογραφίζουμε με τρόπο που η λεπτομέρεια και η ευκρίνεια που είναι άλλωστε και το ζητούμενο, να παραμένει. Ειδικά για την φωτογράφιση μουσειακών εκθεμάτων, τα χρώματα , η υφή, η πατίνα θα έχουν τη θέση τους στην εικόνα.

συνθέσεις κοσμημάτων


Οι συνθέσεις κοσμημάτων μπορούν να δείξουν τη σχέση τους με άλλα υλικά και στοιχεία. Μπορούμε επίσης να έχουμε μια ολοκληρωμένη σύνθεση ως σετ ή ακόμα και συνδυασμούς προϊόντων σε περιπτώσεις gift box ή προσφορών. Ειδικές τεχνικές και βάσεις στήριξης θα βοηθήσουν να έχουμε το καλύτερο δυνατό κάδρο και την καλύτερη δυνατή σύνθεση για μια πλήρως εκμεταλλεύσιμη εικόνα.

Φωτογράφιση εικόνων αγιογραφίας

Ακρίβεια στα χρώματα – Ακρίβεια στην υφή

Μια υπηρεσία εξειδικευμένη που απευθύνεται σε αγιογράφους είναι η φωτογράφιση της δουλειάς σας. Η φωτογράφιση εικόνων αγιογραφίας γίνεται με τόση προσοχή και λεπτομέρεια όπως ακριβώς κάνετε εσείς οι ίδιοι τις δικές σας εικόνες.

Ο έλεγχος των χρωμάτων γίνεται σε κάθε στάδιο, από την λήψη μέχρι την έκδοση της τελικής εικόνας. Η τεχνικές φωτισμού στο studio μπορεί να μεταβάλλονται ανά περίπτωση εάν η εικόνα σας έχει επιθέματα χρυσού ή ασημιού, εάν έχει τεχνικές παλαίωσης, ή εάν είναι ξυλόγλυπτη.

Με συνεχόμενους ελέγχους και προηγμένες τεχνικές φτάνουμε στο αποτέλεσμα που θα σας κάνει περήφανους να προβάλετε και να προωθήσετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα σας.

όποιο κι αν είναι το δικό σας προϊόν!

Μερικές προτάσεις που αφορούν εξειδικευμένες φωτογραφίσεις ανά κατηγορία προϊόντων και ίσως σας είναι χρήσιμες.

ζητήστε προσφορά για φωτογράφιση κοσμημάτων