Φωτογράφιση υποδημάτων – παπουτσιών & τσαντών

Φωτογράφιση υποδημάτων και τσαντών με άριστης ποιότητας αποτελέσματα. Ελκυστικές φωτογραφίες, ιδανικές για την προβολή σε e-shop αλλά και λύσεις για την προβολή σας και την προώθηση στα κανάλια της επιχείρησής σας.

Ανδρικά παπούτσια, γυναικεία παπούτσια ή και παιδικά μπορούμε να τα φωτογραφίσουμε είτε σε λευκό φόντο για να καλύπτει τις απαιτήσεις σας σε marketplace, είτε με μοντέλα, είτε να γίνει παραγωγή θεματικών φωτογραφιών για χρήση σε social λογαριασμούς σας, instagram κλπ.

Με δυνατότητες φωτογράφισης πάνω από 300 ζεύγη την ημέρα και παράδοση εντός της εβδομάδας, θα ξέρετε πως θα έχετε δίπλα σας έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Εάν πάλι έχετε βιοτεχνία υποδημάτων ή τσαντών με μεγάλη παραγωγή ή είστε κατασκευαστής με μικρές ποσότητες, και πάλι θα βρούμε την πιο ταιριαστή λύση για την φωτογράφιση και την προβολή σας. Δεν θα σας πούμε απλώς τιμές, θα σας δώσουμε ένα ολοκληρωμένο concept που θα ανεβάσει τις πωλήσεις σας.

Επικοινωνία
φωτογράφιση παπουτσιών για e-shop με μοντέλο
φωτογράφιση υποδημάτων για e-shop
φωτογράφιση γυναικείων παπουτσιών για eshop
φωτογράφιση υποδημάτων σε μοντέλο
φωτογράφιση παπουτσιών για eshop με μοντέλο
φωτογράφιση ανδρικών υποδημάτων για eshop
φωτογράφιση γυναικείων υποδημάτων για social
φωταγράφηση αθλητικά παπούτσια e-shop
φωτογράφιση γυναικείες τσάντες για eshop
φωτογράφιση παπουτσιών για e-shop με μοντέλο
φωτογράφιση γυναικεία καλοκαιρινά πέδιλα σε μοντέλο
νεανική φωτογράφιση παπουτσιών για social
φωτογράφιση υποδημάτων για instagram

Γνωρίζετε ότι…

Κάθε μήνα ανακοινώνουμε ειδικές προσφορές φωτογράφισης co-production; Οι προσφορές αυτές ισχύουν ακόμα και στις τιμές που σας έχουμε δώσει.
Κάντε εγγραφή τώρα και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες που σας δίνουμε!

Προωθητική Φωτογράφιση Υποδημάτων

Σε ένα άρτια εξοπλισμένο studio αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση υποδημάτων σας. Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης ανδρικών , γυναικείων ή και παιδικών παπουτσιών μπορεί σαφώς να προορίζετε για την χρήση σε e-shop και καταλόγους. Ωστόσο μπορούμε να αναλάβουμε πιο δημιουργικά concept που προορίζονται για χρήση προώθησης και προβολής σε διαφημιστικές καμπάνιες, για social λογαριασμούς κλπ.


01

Ξεχωρίζοντας από τους πολλούς

Στη προωθητική φωτογράφιση υποδημάτων δημιουργούμε ένα θέμα ταιριαστό με τα παπούτσια σας. Στη συνέχεια προχωράμε στη σύνθεση του styling και στην διαμόρφωση φωτισμού και κατόπιν στις λήψεις που γίνονται σε studio.
Σίγουρα δεν πρόκειται για μια γρήγορη διαδικασία εφ’ όσον δεν μπορεί να υπάρχει τυποποίηση στις λήψεις. Άλλωστε δεν θα μπορούσε η φωτογράφιση των παπουτσιών σας να μοιάζει με χιλιάδες άλλες…

Είναι η ιδανική πρόταση για διαφημιστικές καταχωρήσεις, για προωθήσεις instagram, αλλά και για την προβολή του καταστήματός σας.

Φωτογράφιση Υποδημάτων για e-shop

Εάν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα ίσως να σας είναι γνωστό πως η φωτογραφία θα πουλήσει το προϊόν σας. Εάν λοιπόν τα προϊόντα του καταστήματος είναι παπούτσια, τότε ναι, θα ανεβάσουμε μαζί τις πωλήσεις του e-shop σας.
Η φωτογράφιση υποδημάτων για ηλεκτρονικά καταστήματα και καταλόγους είναι διαδικασία που έχουμε τυποποιήσει για άμεσα αποτελέσματα.
Εννοείται δε, πως το τελικό αποτέλεσμα περιλαμβάνει και το edit των φωτογραφιών σας όπου αυτό είναι απαραίτητο.


02

ιδανική για marketplace

Τα παπούτσια είναι φετίχ για πολλούς. Ξεπερνάνε αρκετές φορές τα είδη ένδυσης και καταλήγουν για αρκετούς να αποτελούν αξεσουάρ.
Για να καταλήξει λοιπόν ο πελάτης σας στην αγορά των παπουτσιών θα πρέπει να έχει δει κάθε λεπτομέρεια.

Επιμένουμε στην φωτογράφιση από κάθε γωνία, δίνουμε έμφαση σε λεπτομέρειες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του αγοραστή.
Φροντίζουμε να είναι ορατό κάθε τι που θα κάνει τα παπούτσια σας να καταλήξουν στο καλάθι αγορών.

Στα παρακάτω δείγματα θα δείτε την πλήρη σειρά φωτογράφισης παπουτσιών για e-shop

Φωτογράφιση υποδημάτων σε μοντέλα

03

Γιατί ένα παπούτσι φορεμένο δείχνει αλλιώς!

Μπορεί λοιπόν να πραγματοποιηθεί μια σειρά φωτογραφιών όπου τα παπούτσια σας φαίνονται φορεμένα σε μοντέλα. Η φωτογράφιση αυτή μπορεί να γίνει σε studio ή σε εξωτερικό χώρο και μπορεί να γίνει και με ανδρικά αλλά και με γυναικεία παπούτσια.

Το θετικό αυτής της φωτογράφισης είναι ότι δείχνει το παπούτσι φορεμένο οπότε ο πελάτης σας έχει μια καλύτερη εικόνα για το πως φαίνεται στο πόδι και βάζει τον εαυτό του στη θέση του μοντέλου.

Φωτογράφιση υποδημάτων για instagram

04

Εάν εκτός από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δραστηριοποιήστε και στα social μπορούμε να σας παρέχουμε φωτογραφίες ειδικά για αυτή τη χρήση. Κάντε στοχευμένες προωθήσεις των μοντέλων και δείτε την εμπλοκή του κοινού σας και τις πωλήσεις να αυξάνονται καθημερινά.

photos or videos or maybe stories *

Μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία είναι ότι μπορούμε να ετοιμάζουμε απευθείας τις δημοσιεύσεις σας για τα social. Είτε πρόκειται για φωτογραφία είτε για βίντεο είτε σε συνδυασμό τους. Δοκιμάστε το σε επιλεγμένα ζευγάρια και απολαύστε το αποτέλεσμα.

Φωτογράφιση για τσάντες

05

Συνήθως παπούτσια και τσάντες είναι κάτι που ταιριάζει. Κάπως έτσι είναι και η φωτογράφιση τους. Μπορεί να παρουσιάσετε τις τσάντες σας με έναν ξεκάθαρο τρόπο στο κατάστημα σας ή να επιλέξετε μια θεματική φωτογράφιση για την προβολή σε social.


υφές και λεπτομέρειες που φαίνονται προκλητικά!

Υπάρχουν επιλογές για την φωτογράφιση των τσαντών σας. Μπορεί να είναι η κλασσική φωτογράφιση για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε καθαρό φόντο ή να επιλέξετε μια θεματική φωτογράφιση για την προώθηση σε social λογαριασμούς. Μπορεί να είναι με μοντέλο ή όχι. Εσείς διαλέγετε και εμείς αναλαμβάνουμε να τις παρουσιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Δείγματα φωτογράφισης υποδημάτων και τσαντών για e-shop

ζητήστε πληροφορίες για τη δική σας φωτογράφιση

Περιγράψτε μας τις απαιτήσεις σας, αφήστε μας τα στοιχεία επικοινωνίας και σύντομα θα σας καλέσουμε για περισσότερα.Τιμές φωτογράφισης

Αν και οι τιμές φωτογράφιση υποδημάτων μπορεί να έχουν διακυμάνσεις ανάλογα με τις ποσότητες, το είδος του παπουτσιού, τη μετέπειτα επεξεργασία κλπ, παρακάτω μπορείτε να δείτε τον γενικό κατάλογο μας ώστε να έχετε μια ιδέα.
Μη διστάσετε να μας μιλήσετε, από κοινού θα διαμορφώσουμε μια πρόταση ειδικά για εσάς.

Υποδήματα για e-shopέναρξη από 0,90€ / 1 φωτ
Με μοντέλαέναρξη από 3,60€ / 3 φωτ
Θεματικέςέναρξη από 4,20€
Προωθητικέςανάλογα του project
Video υποδημάτων (unedit)έναρξη από 2,20€
Stories (edit)έναρξη από12€
τιμές για φωτογράφιση υποδημάτων