Φωτογράφιση υποδημάτων – παπουτσιών & τσαντών

Φωτογράφιση υποδημάτων με άριστης ποιότητας αποτελέσματα. Ελκυστικές φωτογραφίες, ιδανικές για την προβολή σε e-shop αλλά και λύσεις για την προβολή σας και την προώθηση σε social, instagram κλπ.

Προωθητική Φωτογράφιση Υποδημάτων

Σε ένα άρτια εξοπλισμένο studio αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση υποδημάτων – παπούτσια. Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης παπουτσιών προορίζετε για την χρήση σε e-shop και καταλόγους. Μπορούμε ωστόσο να αναλάβουμε πιο δημιουργικά concept που προορίζονται για χρήση προώθησης και προβολής σε διαφημιστικές καμπάνιες, για social λογαριασμούς κλπ.


01

Προωθητική φωτογράφιση υποδημάτων

Στη προωθητική φωτογράφιση υποδημάτων δημιουργούμε ένα θέμα ταιριαστό με τα παπούτσια σας. Στη συνέχεια προχωράμε στη σύνθεση του styling και στην διαμόρφωση φωτισμού και κατόπιν στις λήψεις που γίνονται σε studio.
Σίγουρα δεν πρόκειται για μια γρήγορη διαδικασία εφ’ όσον δεν μπορεί να υπάρχει τυποποίηση στις λήψεις. Άλλωστε δεν θα μπορούσε η φωτογράφιση των παπουτσιών σας να μοιάζει με χιλιάδες άλλες…

Είναι η ιδανική πρόταση για διαφημιστικές καταχωρήσεις, για προωθήσεις instagram, αλλά και για την προβολή του καταστήματός σας.

Φωτογράφιση Υποδημάτων για e-shop

02

Εάν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα ίσως να σας είναι γνωστό πως η φωτογραφία θα πουλήσει το προϊόν σας. Εάν λοιπόν τα προϊόντα του καταστήματος είναι παπούτσια, τότε ναι, θα ανεβάσουμε μαζί τις πωλήσεις του e-shop σας.
Η φωτογράφιση υποδημάτων για ηλεκτρονικά καταστήματα και καταλόγους είναι διαδικασία που έχουμε τυποποιήσει για άμεσα αποτελέσματα.
Εννοείται δε, πως το τελικό αποτέλεσμα περιλαμβάνει και το edit των φωτογραφιών σας όπου αυτό είναι απαραίτητο.


πως θα φωτογραφίσουμε τα παπούτσια του e-shop σας

Τα παπούτσια είναι φετίχ για πολλούς. Ξεπερνάνε αρκετές φορές τα είδη ένδυσης και καταλήγουν για αρκετούς να αποτελούν αξεσουάρ.
Για να καταλήξει λοιπόν ο πελάτης σας στην αγορά των παπουτσιών θα πρέπει να έχει δει κάθε λεπτομέρεια.

Επιμένουμε στην φωτογράφιση από κάθε γωνία, δίνουμε έμφαση σε λεπτομέρειες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του αγοραστή.
Φροντίζουμε να είναι ορατό κάθε τι που θα κάνει τα παπούτσια σας να καταλήξουν στο καλάθι αγορών.

Στα παρακάτω δείγματα θα δείτε την πλήρη σειρά φωτογράφισης παπουτσιών για e-shop

03

Φωτογράφιση Υποδημάτων με μοντέλα

Μπορεί λοιπόν να πραγματοποιηθεί μια σειρά φωτογραφιών όπου τα παπούτσια σας φαίνονται φορεμένα σε μοντέλα. Η φωτογράφιση αυτή μπορεί να γίνει σε studio ή σε εξωτερικό χώρο και μπορεί να γίνει και με ανδρικά αλλά και με γυναικεία παπούτσια.

Το θετικό αυτής της φωτογράφισης είναι ότι δείχνει το παπούτσι φορεμένο οπότε ο πελάτης σας έχει μια καλύτερη εικόνα για το πως φαίνεται στο πόδι και βάζει τον εαυτό του στη θέση του μοντέλου.

Φωτογράφιση για social

Εάν εκτός από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δραστηριοποιήστε και στα social μπορούμε να σας παρέχουμε φωτογραφίες ειδικά για αυτή τη χρήση.

Φωτογράφιση για τσάντες

04

Συνήθως παπούτσια και τσάντες είναι κάτι που ταιριάζει. Κάπως έτσι είναι και η φωτογράφιση τους. Μπορεί να παρουσιάσετε τις τσάντες σας με έναν ξεκάθαρο τρόπο στο κατάστημα σας ή να επιλέξετε μια θεματική φωτογράφιση για την προβολή σε social.


πως θα φωτογραφίσουμε τις τσάντες του e-shop σας

Υπάρχουν επιλογές για την φωτογράφιση των τσαντών σας. Μπορεί να είναι η κλασσική φωτογράφιση για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε καθαρό φόντο ή να επιλέξετε μια θεματική φωτογράφιση για την προώθηση σε social λογαριασμούς. Μπορεί να είναι με μοντέλο ή όχι. Εσείς διαλέγετε και εμείς αναλαμβάνουμε να τις παρουσιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

φωτογράφιση τσάντες για eshop και instagram

Δείγματα φωτογράφισης υποδημάτων και τσαντών για e-shop

ζητήστε πληροφορίες για τη δική σας φωτογράφιση

Περιγράψτε μας τις απαιτήσεις σας, αφήστε μας τα στοιχεία επικοινωνίας και σύντομα θα σας καλέσουμε για περισσότερα.τιμές για φωτογράφιση υποδημάτων
error: Alert: Content is protected !!