αεροφωτογράφιση

αεροφωτογράφιση

η διαφορετική οπτική

Η αεροφωτογράφιση είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν μια παρουσίαση με διαφορετική από τη συνηθισμένη οπτική.
Είναι ιδανική για μεγάλες εγκαταστάσεις και κτήρια, μπορεί να προβάλει ομαδικές δραστηριότητες ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για έρευνα σε διάφορες περιπτώσεις όπου απαιτείται προκειμένου να σας απαλλάξει από μεγάλο κόστος.
Εννοείται πως ο εξοπλισμός που έχουμε στη διάθεσή μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για παραγωγή aerial video.


Η αεροφωτογράφιση είναι σχεδόν απαραίτητο εργαλείο για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και ενοικιαζόμενα αλλά και για κατασκευαστικές εταιρίες.

εναέρια φωτογράφιση βίντεο

Drone Aerial Photography

το μέγεθος και η τοποθεσία ιδιοκτησίας

Με την αεροφωτογράφιση θα φροντίσουμε να φανεί η τοποθεσία της ιδιοκτησίας σας και το μέγεθός της, η σχέση της με το περιβάλλον, εάν είναι κοντά σε κάποια παραλία λόγου χάρη ή να τονιστούν κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες που μάλλον δεν θα υπήρχε άλλος πιο εύκολος τρόπος να φανούν!

ομαδικές εκδηλώσεις

Σε μια ομαδική εκδήλωση με την αεροφωτογράφιση μπορούμε να δείξουμε το μέγεθος συμμετοχής και την ομαδική δραστηριότητα. Έτσι λοιπόν αποκτά αμέσως μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Φροντίζουμε την σωστή προβολή της συνδυάζοντας την περιοχή που συμβαίνει και με μια άλλη οπτική γωνία που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

αεροφωτογράφιση

εναέρια έρευνα

Σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολη διαδικασία και λιγότερο επικίνδυνη μιας εναέριας έρευνας για δυσπρόσιτα σημεία που θα πρέπει να ανακαλυφθούν τυχών φθορές σε σχέση με κάποιο συνεργείο. Επιπλέον με την αεροφωτογράφιση μπορούμε να έχουμε ένα αρχείο φωτογραφιών ως μέτρο σύγκρισης με τις φθορές που προκαλούνται, με το πέρασμα του χρόνου και τα σημεία που συμβαίνουν.
Ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για βιομηχανικές εγκαταστάσεις και μεγάλα κτήρια.

Drone Video

Μια παραπλήσια υπηρεσία της αεροφωτογράφισης που μπορούμε επίσης να παρέχουμε είναι το εναέριο βίντεο. Με σύμμαχο τον κορυφαίο και σύγχρονο εξοπλισμό, της DJI μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα πρωτοποριακό βίντεο. Να είστε σίγουροι πως θα φροντίσουμε να το προσαρμόσουμε στις δικές απαιτήσεις…

Το παραπάνω βίντεο είναι με αποκλειστικά εναέρια πλάνα drone. Ο σκοπός του είναι διαφημιστικός

σας φαίνεται ενδιαφέρον;

ας πούμε περισσότερα
View Privacy Policy