αρχιτεκτονική φωτογράφιση ∙ interior

αρχιτεκτονική φωτογράφιση

for interior designers and architects

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει ¨δημιουργία”. Η αρχιτεκτονική φωτογράφιση είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται σε επαγγελματίες αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων.

προσαρμοσμένη για επαγγελματίες

αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων

Για να μπορεί να φανεί το έργο σας θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία των γραμμών των έργων σας με τις γραμμές τις αρχιτεκτονικής φωτογραφίας. Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα μελετήσουμε πολύ καλά το δικό σας έργο πριν ακουστεί το κλικ της μηχανής…

Φωτογραφική αντίληψη

Εννοείται πως μπορούμε να αντιληφθούμε τα στοιχεία εκείνα που έχουν σημασία, τον λόγο που είναι τοποθετημένα και τον ρόλο τους με το φως. Στο κάδρο της αρχιτεκτονικής φωτογράφισης θα τοποθετηθούν τα στοιχεία αυτά που χρειάζονται με τον τρόπο που επιβάλετε. Σίγουρα πρόκειται για το πιο αυστηρό είδος φωτογράφισης που το κάδρο θα είναι προσεκτικά μετρημένο από άκρη σε άκρη. Αυτό άλλωστε δεν απαιτεί και η δική σας δουλειά;

Η αρχιτεκτονική φωτογράφιση θα αναδείξει τη δομή, τη γεωμετρία, τα υλικά της κατασκευής. Είτε πρόκειται για μοντέρνα κατασκευή είτε για κλασσικό σχεδιασμό, θα το προσεγγίσουμε με μεγάλη προσοχή.

interior designers

Φωτογράφιση εσωτερικών χώρων.

αρχιτεκτονική φωτογράφιση

εσωτερικών χώρων

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τον χώρο τον ίδιο αλλά και τα στοιχεία που τον συνθέτουν. Οι γωνίες λήψης και η προοπτική που θα εφαρμόσουμε είναι προσεγμένη και γίνεται κατόπιν μελέτης του χώρου σας.

Η φωτογράφιση εσωτερικών χώρων έχει εφαρμογή σε γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, σε μπαρ, ξενοδοχεία και κατοικίες και οπουδήποτε υπάρχει επέμβαση εσωτερικού διακοσμητή.

Δίνουμε βάρος όχι μόνο στις φόρμες που σχηματίζονται και στη γεωμετρία του χώρου αλλά προσπαθούμε να αποδώσουμε και την αίσθηση της ατμόσφαιρας που έχετε δημιουργήσει.

λεπτομέρεια εξωτερικής αυλής μπαρ

gallery

Οι φόρμες τα σχήματα και τα υλικά, το φως και η υφή θα συνδυαστούν αρμονικά μέσα στο κάδρο.

σας φαίνεται ενδιαφέρον;

ας πούμε περισσότερα!

αρχιτεκτονική φωτογράφιση

μήπως η αρχιτεκτονική φωτογράφιση εσωτερικών χώρων ξενοδοχείων είναι αυτό που σας ενδιαφέρει; Δείτε εδώ το αποτέλεσμα για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα

Στείλτε το μήνυμά σας!

 

belvilla

IVY Garden

error: Alert: Content is protected !!