φωτογράφοι βάφτισης

μια παραμυθένια βάφτιση

δεν θα ήταν υπέροχο με αφορμή ένα σημαντικό γεγονός να έχετε ένα πανέμορφο ενθύμιο της παιδικής ηλικίας του παιδιού σας;

φωτογράφιση βάφτισης

Μια ευχάριστη και σημαντική στιγμή που θα αποτυπωθεί με τον καλύτερο τρόπο! καλώς ήλθατε στο snapix!.

Είτε πρόκειται για φωτογράφιση βάπτισης είτε για βιντεοσκόπηση, έχουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις που μπορούν να προσαρμοστούν στα δικά σας μέτρα και στις δικές σας απαιτήσεις.

Κάντε μια περιήγηση στη σελίδα μας, δείτε τα δείγματα της δουλειάς μας και μη διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού για την δική σας βάφτιση!

η τελετή της βάφτισης

Έτοιμοι για τη μεγάλη βουτιά!

Η φωτογράφιση της βάφτισης ξεκινάει λίγο νωρίτερα της τελετής. Ο στολισμός και οι συγγενείς είναι στη θέση τους. Είναι τα στοιχεία των πρώτων λήψεων. Συνεχίζουμε διακριτικά σε όλη την τελετή, φωτογραφίζοντας στοιχεία με ενδιαφέρον και λεπτομέρειες.

Προσεγμένα κάδρα και φωτισμός θα μας δώσει τις καλύτερες εν δυνάμει φωτογραφίες για ένα μοναδικό γεγονός!

Σας δίνουμε τη δυνατότητα για μια πραγματικά ξεχωριστή και προσωπική φωτογράφιση με αφορμή τη βάφτιση. Μια οικογενειακή φωτογράφιση με αποτέλεσμα που θα ναι πραγματικά ξεχωριστό.

Μπορούμε να προσαρμόσουμε θεματολογία και concept σε επίπεδα που να σας ταιριάζουν. Είναι μια φωτογράφιση αφιερωμένη στη σχέση γονιών και παιδιών. Σας την προτείνουμε οπωσδήποτε μιας και γνωρίζουμε πως το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και πραγματικά ανεπανάληπτο!

Για την κινηματογράφηση της βάπτισης σας παρέχουμε διαφορετικές επιλογές που μπορούν να ταιριάξουν στις προσδοκίες σας ή στις οικονομικές απαιτήσεις.

Εξειδικευμένα συστήματα λήψεων και μοντάζ είναι στη διάθεσή σας για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Υπάρχει λοιπόν η ευκαιρία να αποκτήσετε κάτι πραγματικά μοναδικό και προσωπικό με αξία διαχρονική!

κλείστε ραντεβού

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αλλά και για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας η κράτηση ραντεβού είναι πλέον υποχρεωτική. Θα μας βρείτε Ιπποκράτους 26, Τρίκαλα

ζητήστε προσφορά