Φωτογράφιση υποδημάτων – παπουτσιών

Φωτογράφιση υποδημάτων με άριστης ποιότητας αποτελέσματα. Ελκυστικές φωτογραφίες, ιδανικές για την προβολή σε e-shop αλλά και λύσεις για την προβολή σας και την προώθηση σε social, instagram κλπ.

Διαφημιστική Φωτογράφιση Υποδημάτων

Σε ένα άρτια εξοπλισμένο studio αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση υποδημάτων – παπούτσια. Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης παπουτσιών προορίζετε για την χρήση σε e-shop και καταλόγους. Μπορούμε ωστόσο να αναλάβουμε πιο δημιουργικά concept που προορίζονται για χρήση προώθησης και προβολής σε διαφημιστικές καμπάνιες, για social λογαριασμούς κλπ.


01

διαφημιστική φωτογράφιση υποδημάτων

Στη διαφημιστική φωτογράφιση υποδημάτων δημιουργούμε ένα θέμα ταιριαστό με τα παπούτσια σας. Στη συνέχεια προχωράμε στη σύνθεση του styling και στην διαμόρφωση φωτισμού και κατόπιν στις λήψεις που γίνονται σε studio.
Σίγουρα δεν πρόκειται για μια γρήγορη διαδικασία εφ’ όσον δεν μπορεί να υπάρχει τυποποίηση στις λήψεις. Άλλωστε δεν θα μπορούσε η διαφημιστική φωτογράφιση των παπουτσιών σας να μοιάζει με χιλιάδες άλλες…

Είναι η ιδανική πρόταση για διαφημιστικές καταχωρήσεις, για προωθήσεις instagram, αλλά και για την προβολή του καταστήματός σας.

Φωτογράφιση Υποδημάτων για e-shop

02

Εάν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα ίσως να σας είναι γνωστό πως η φωτογραφία θα πουλήσει το προϊόν σας. Εάν λοιπόν τα προϊόντα του καταστήματος είναι παπούτσια, τότε ναι, θα ανεβάσουμε μαζί τις πωλήσεις του e-shop σας.
Η φωτογράφιση υποδημάτων για eshop και καταλόγους είναι διαδικασία που έχουμε τυποποιήσει για άμεσα αποτελέσματα.
Εννοείται δε, πως το τελικό αποτέλεσμα περιλαμβάνει και το edit των φωτογραφιών σας όπου αυτό είναι απαραίτητο.


πως θα φωτογραφίσουμε τα παπούτσια του e-shop σας

Τα παπούτσια είναι φετίχ για πολλούς. Ξεπερνάνε αρκετές φορές τα είδη ένδυσης και καταλήγουν για αρκετούς να αποτελούν αξεσουάρ.
Για να καταλήξει λοιπόν ο πελάτης σας στην αγορά των παπουτσιών θα πρέπει να έχει δει κάθε λεπτομέρεια.

Επιμένουμε στην φωτογράφιση από κάθε γωνία, δίνουμε έμφαση σε λεπτομέρειες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του αγοραστή.
Φροντίζουμε να είναι ορατό κάθε τι που θα κάνει τα παπούτσια σας να καταλήξουν στο καλάθι αγορών.

Στα παρακάτω δείγματα θα δείτε την πλήρη σειρά φωτογράφισης παπουτσιών για e-shop

φωτογράφιση ρούχων υποδημάτων

φωτογράφιση ρούχων ∙ αξεσουάρ

Εάν τα προϊόντα σας αφορούν είδη ένδυσης έχουμε την λύση. Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει στην απλούστερη μορφή layflat ή ακόμα σε κούκλες ghost ή και σε μοντέλα. Όπως και να έχει θα έχετε ένα αξιόλογο σύνολο φωτογραφιών και μια αξιοπρεπή παρουσίαση στο e-shop σας.

φωτογράφιση προϊόντων σε studio

φωτογράφιση προϊόντων ∙ commercial

Σε εξειδικευμένο studio αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση προϊόντων σας. Ιδανική για την παρουσίαση τους σε σελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου – eshop.
Δείτε επίσης δείγματα θεματικής – διαφημιστικής φωτογράφισης που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα προϊόντα σας.

διαφήμιση για μπουκαλια κρασιού

Φωτογράφιση κρασιών

Φωτογράφιση κρασιών και ποτών. Τεχνική φωτογράφιση που απαιτεί ειδικούς χειρισμούς ώστε το θέμα μας να είναι καθαρό από αντανακλάσεις, να είναι επιθυμητό, και σίγουρα να δώσουμε έμφαση στην ετικέτα του. Οι περισσότερες των λήψεων απαιτούν ιδιαίτερο styling.

Μενού για instagram

Φωτογράφιση Μενού ∙ cocktail

Φωτογράφιση των μενού εστιατορίων, fast food, και ξενοδοχείων. Η απαιτητική διαδικασία φωτογράφισης και styling που θα ανεβάσει το menu σας στα επίπεδα που του αξίζει. Ειδικές τεχνικές και φωτισμός, προσεγμένο setup και αξεσουάρ αλλά και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων σας.

ζητήστε πληροφορίες για τη δική σας φωτογράφιση

Περιγράψτε μας τις απαιτήσεις σας, αφήστε μας τα στοιχεία επικοινωνίας και σύντομα θα σας καλέσουμε για περισσότερα.error: Alert: Content is protected !!