Θεματική φωτογράφιση εταιρίας παραγωγής φυσικού χυμού

Θεματική σειρά φωτογραφιών για εταιρία παραγωγής φυσικού χυμου

Πρόκειται για μια σειρά φωτογραφιών, διαφορετικών concept που σκοπό έχουν να προβάλουν το προϊόν. Η σειρά των φωτογραφιών είναι αποτέλεσμα φωτογράφισης στο studio μας στα Τρίκαλα με ελεγχόμενο φωτισμό. Το προϊόν είναι φυσικός χυμός ρόδι, βιολογικός και παράγεται στα Τρίκαλα από την Roidon Gi

Φρεσκοκατεψυγμένος χυμός Ρόδι

Ο χυμός ρόδι καταψύχεται άμεσα και κυκλοφορεί σε επιλεγμένα super market. Αυτό λοιπόν αποτέλεσε και την πρώτη ιδέα της φωτογράφισης. Μια σύνθεση με πάγο για το πρώτο σετ της φωτογράφισης.

Το δεύτερο set της φωτογράφισης

Το δεύτερο set της φωτογράφισης είναι μια πρόταση σερβιρίσματος με κοντινές γεύσεις. Το set έμεινε λιτό και ξεκάθαρο δίνοντας έμφαση στο προϊόν και στα υλικά που μπορεί να συνδυαστεί.

Το set εμπνευσμένο από την εποχή

Το επόμενο set της φωτογράφισης είναι εμπνευσμένο από την εποχή. Χειμώνας κάπου κοντά στα Χριστούγεννα. Έχει όμως και τον χαρακτήρα του προϊόντος κρυμμένο μέσα του. Ένα φυσικό βιολογικό προϊόν που βρίσκεται ανάμεσα σε σχετικά στοιχεία. Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης αυτή είναι ιδανικό για χρήση σε social & προώθηση μέσω instagram.

studio διαφημιστικής φωτογραφίας Τρίκαλα
studio διαφημιστικής φωτογραφίας Τρίκαλα

Pop διάθεση

Η pop διάθεση χωράει παντού, γιατί όχι και σε ένα μπουκάλι φυσικού χυμού! Η φωτογράφιση έγινε με λιτή σύνθεση αλλά με έντονα χρώματα και φωτισμό στο background.

studio διαφημιστικής φωτογραφίας Τρίκαλα
Διαφημιστική φωτογράφιση Τρίκαλα

απαιτήσεις!!

Τα δύο τελευταία set ήταν και τα πλέον απαιτητικά. Ο σχεδιασμός τους ήταν τέτοιος που έπρεπε να βγει συγκεκριμένο αποτέλεσμα από το κάθε ένα. Στο πρώτο που περιλάμβανε μια σύνθεση του προϊόντος με τα σπόρια του ροδιού να πέφτουν. Εκεί ο συγχρονισμός πρέπει να είναι μεγάλος και οι τεχνικές για να φωτιστούν όλα σωστά είναι αρκετά εξειδικευμένες.

Στην δεύτερη λήψη που φαίνεται η έκρηξη του χυμού η τεχνική δυσκόλευε ακόμα περισσότερο, ο συγχρονισμός έπρεπε να είναι ακαριαίος και το πιο δύσκολο μάλλον ήταν να επανέλθει το στούντιο στην αρχική κατάσταση μετά από λίτρα χυμού ροδιού που βρισκόταν παντού!!!

Διαφημιστική φωτογράφιση Τρίκαλα