εταιρική φωτογράφιση

Η εταιρική φωτογράφιση εκμεταλλεύεται τους χώρους εργασίας αλλά και το προσωπικό. Ο σκοπός όμως δεν είναι να προβάλει κάτι από τα δύο μεμονωμένα. Γίνεται για να προβάλει τις συνθήκες εργασίας, τη φιλοσοφία σας, το παραγόμενο έργο σας, την ιδέα σας και τυχών καινοτομίες.
Απαιτεί τη μέγιστη δυνατή συνεργασία μεταξύ μας ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θα σας αντιπροσωπεύει.

εταιρική φωτογράφιση

εταιριών • γραφείων • επαγγελματικών χώρων • εργαστηρίων

Περισσότερο κοινό σας θα σας γνωρίσει μέσω της εταιρικής φωτογράφισης.

Πιθανότατα και σε εσάς θα είναι πιο εύκολο να συνεργαστείτε με κάποιον εάν τον γνωρίζετε. Το ίδιο συμβαίνει και με τους πελάτες σας. Καθένας μας θα έκανε ευκολότερα μια συναλλαγή με κάποιο οικείο πρόσωπο. Αυτή την οικειότητα προωθεί η εταιρική φωτογράφιση μέσω των καναλιών επικοινωνίας που διαθέτει κάθε επιχείρηση.

Σήμερα η τεχνολογία προσφέρει πολλά αβαντάζ και μια σύγχρονη επιχείρηση είναι πολύ πιο εύκολο να προωθηθεί. Χρειάζεται όμως κατάλληλα στοχευμένο υλικό.

Εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό το υλικό, και να οπτικοποιήσουμε τις “λέξεις – κλειδιά” που θα βρούμε κατόπιν συνεργασίας και να βοηθήσουμε στην σωστή προώθηση της δική σας εταιρίας.

Εξέλιξη και ανταγωνισμός.

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση εξελίσσεται. Αυτή η εξέλιξη πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσει στο κοινό σας. Η εικόνα είναι ένα δυνατό εργαλείο που με πολύ σύντομο τρόπο θα περάσει το μήνυμα στους αποδέκτες σας. Οτιδήποτε φρέσκο και καινοτόμο θα είναι στο επίκεντρο της φωτογράφισης.

Αναδείξτε τον χώρο σας.

Ο χώρος εργασίας και ο εξοπλισμός πάντα αποτελεί μια μεγάλη επένδυση. Μια σωστή εταιρική φωτογράφιση είναι ικανή να τον αναδείξει και να τον προβάλει.

Η φιλοσοφία σας!

Πως θα προβάλετε την φιλοσοφία σας, τις σχέσεις μεταξύ προσωπικού, την ιδέα λειτουργίας σας; Πως θα το μεταδώσετε στον πιθανό συνεργάτη σας ή στον πελάτη σας; Η εταιρική φωτογράφιση σας δίνει τη λύση!


Τι μπορεί να περιέχει η εταιρική φωτογράφιση

Τι άλλο προτείνουμε:

Ιδέες υπάρχουν αρκετές, προτείνουμε όμως να έχετε επίσης κατά νου..

Μαζί θα βρούμε μια λύση για τις δικές σας ανάγκες. Μια λύση που θα ενισχύσει το brand name σας και θα προβάλει σωστά την εταιρική σας ταυτότητα.

Snapix!
photographers

corporate

Πως χειριζόμαστε την εταιρική φωτογράφιση:

Ναι ξέρουμε ότι μπορεί να υπάρχουν παρόμοιες εταιρίες, ξέρουμε καλά οτί τίποτα δεν είναι το ίδιο. Υπάρχουν διαφορετικά πρόσωπα, διαφορετικές καταστάσεις και φιλοσοφίες . Έτσι λοιπόν ο τρόπος που χειριζόμαστε την εταιρική φωτογράφιση είναι διαφορετικός ανά περίπτωση.

Ακούμε προσεκτικά όσα έχετε να μας πείτε και να μας επισημάνετε. Η κατανόηση όλων των παραμέτρων του τρόπου λειτουργίας σας μας είναι σημαντικά για την αρχή του έργου.

Μια εταιρική φωτογράφιση δεν γίνεται απλά επειδή …έτσι! Θα πρέπει να θέσουμε τους στόχους και τον σκοπό που θα πρέπει να έχει το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό γίνεται κατόπιν συνεργασίας

Το που μπορεί να προβληθεί το τελικό αποτέλεσμα έχει επίσης το ρόλο του. Διαφορετική θα είναι η προσέγγιση για εύρεση νέων πελατών, διαφορετική για πρόσκληση επενδυτών ή συνεργατών, διαφορετική προσέγγιση για προβολή σε social. Το κοινό που θα προβληθεί λαμβάνεται επίσης υπόψη μιας και διαφορετικά είδη κοινού έχουν και διαφορετική προσέγγιση. Αρα και το ύφος της φωτογράφισης θα πρέπει να προσαρμοστεί.

Αναλύοντας όσα έχουμε μάθει για εσάς σας ετοιμάζουμε μια πρόταση και προσδιορίζουμε τον προϋπολογισμό. Ο προσδιορισμός του προϋπολογισμού γίνεται από κοινού για να βρίσκεται εντός των δικών σας ορίων.

Πρακτικά σε κάθε είδους επιχείρηση που θέλει να αναπτυχθεί. Μπορεί να είναι μεγάλη ή μικρή. Μπορεί να είναι γραφείο, βιοτεχνία, παρασκευαστήριο, εργοστάσιο ή γυμναστήριο. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας ή περιορισμός. Αυτό που αλλάζει είναι η δική μας προσέγγιση κάθε φορά.

ζητήστε πληροφορίες

Περιγράψτε μας την ιδέα σας, αφήστε μας τα στοιχεία επικοινωνίας και σύντομα θα σας καλέσουμε για περισσότερα.

error: Alert: Content is protected !!