φωτογράφιση ξενοδοχείων ∙ ενοικιαζόμενων καταλυμάτων

Επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείων, ξενώνων και airbnb που θα δώσει νέα πνοή στους χώρους σας αναδεικνύοντας τους. Είναι η ποιότητα των φωτογραφιών που που θα ανανεώσει την παρουσία σας σε ταξιδιωτικές εφαρμογές (booking, airbnb, tripadvisor κλπ) και στο site σας, αυξάνοντας τις on line κρατήσεις σας.


φωτογράφιση ξενοδοχείων • ενοικιαζόμενων • airbnb •


γιατί πρέπει να επενδύσετε σε μια σωστή φωτογράφιση ξενοδοχείων και airbnb

Οι online κρατήσεις σε ξενοδοχεία και ξενώνες έχουν κερδίσει έδαφος 73,25% τα τελευταία χρόνια έναντι των υπολοίπων κρατήσεων. Μπαίνοντας ένας πελάτης στο site σας, ή σε εφαρμογές κρατήσεων (τύπου booking, tripadvisor, κλπ) το πρώτο που βλέπει είναι η εικόνα σας. Μια περιποιημένη παρουσία τον προδιαθέτει θετικά. Οι φωτογραφίες σας είναι το πρώτο πράγμα που θα δεί ο πελάτης σας.

Για αυτόν τον λόγο, μια επαγγελματική φωτογράφιση των χώρων ξενοδοχείων, ξενώνων ή rbnb είναι πραγματική επένδυση (που συχνά αμελείται) αφού αυξάνει κατακόρυφα την διάθεση του πελάτη να ολοκληρώσει την κράτηση του εφόσον εισέλθει στο site σας.

Πρόκειται για μια επένδυση που θα κάνει πολύ γρήγορα απόσβεση. Θυμηθείτε:
καλύτερη παρουσία = καλύτερες φωτογραφίες = περισσότερες κρατήσεις

ο χειρισμός της φωτογράφισης

πως χειριζόμαστε την φωτογράφιση ξενοδοχείων και airbnb


01

παράδοση πλήρως επεξεργασμένων αρχείων

Με εξελιγμένες τεχνικές και μέσα χειριζόμαστε την φωτογράφιση για ενοικιαζόμενα δωμάτια και rbnb. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις φωτογραφίες που θα παραδώσουμε είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή. Φυσικά μπορείτε να αξιοποιήσετε το υλικό σε σχετικές πλατφόρμες όπως booking, google maps κλπ και να σας αποδώσει τα μέγιστα.

02

με έμφαση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και διακόσμηση

Στη φωτογράφιση ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δίνουμε μεγάλη σημασία στον αρχιτεκτονικό τους σχεδιασμό και την εσωτερική τους διακόσμηση. Προσεκτικά κάδρα θα αναδείξουν τους χώρους σας.

03

προβάλλοντας την εμπειρία

Η φωτογράφιση ξενοδοχείων και καταλυμάτων μπορεί κατόπιν σχεδιασμού, να παρουσιάσει στο κοινό σας τις εμπειρίες που πρόκειται να ζήσει. Αφήστε το κοινό σας να ονειρευτεί τη διαμονή του πριν καν κάνει κράτηση.

04

με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε όλες αυτές τις λεπτομέρειες που θα τραβήξουν την προσοχή των υποψηφίων πελατών σας και θα τονίσουν την αίσθηση φιλοξενίας. Η φωτογράφιση ξενοδοχείων δεν αφορά αποκλειστικά τον χώρο. Σίγουρα υπάρχουν μικροπράγματα που έχουν κάτι να πουν. Είναι αυτά που συνήθως θα τραβήξουν και την προσοχή των πελατών, είναι ίσως καμία φορά ο λόγος που θα καταλήξουν σε κράτηση!


κερδίστε την πρώτη εντύπωση


πανοραμική φωτογράφιση ξενοδοχείων

Με ειδικό εξοπλισμό λήψεων και προγραμμάτων επεξεργασίας δημιουργούμε για σας εντυπωσιακά πανοράματα. Ιδανικό για μεγάλες εγκαταστάσεις που θα πρέπει να φανεί η συνέχεια τους στο χώρο.

μια σειρά εξελιγμένων τεχνικών φωτογράφισης που είναι ικανές ανά περίπτωση να κερδίσουν τις εντυπώσεις των πελατών από την πρώτη στιγμή

πανοραμική φωτογράφιση ξενοδοχείων

drone εναέριες λήψεις ιδιοκτησίας

Εντυπωσιακές λήψεις από μια άλλη οπτική γωνία, ασυνήθιστη στο ανθρώπινο μάτι είναι η φωτογράφιση με drone. Ιδανική εάν θέλετε να προβάλετε τη σχέση της ιδιοκτησίας σας με τον χώρο που βρίσκεται ή την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της.

Μάθετε περισσότερα για την αεροφωτογράφιση.

φωτογράφιση ιδιοκτησίας με drone

VR εικονική περιήγηση χώρων

Μια φωτογράφιση αρκετά απαιτητική που σε συνεργασία με ειδικό λογισμικό δημιουργεί την αίσθηση της περιήγησης στο χώρο σας. Μπορεί να είναι από μια εικονική περιήγηση 360 μοιρών ώστε να έχει αντίληψη ο πελάτης τον χώρο έως και μια εικονική περιήγηση εικονικής πραγματικότητας VR σε διαφορετικούς χώρους της ιδιοκτησίας σας.

βίντεο παρουσίασης χώρων

Ένα σύντομο και περιεκτικό βίντεο που θα τονίζει τα ατού της επιχείρησής σας και των χώρων της είναι ίσως η καλύτερη προβολή της στα social. Θα δώσει άμεσα στους πελάτες να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται, τη λειτουργία και τις παροχές σας. Είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε το δικό σας βίντεο, να ξεναγήσουμε οπτικά τους πελάτες σας στο χώρο σας! Είναι η σύγχρονη εναλλακτική της φωτογράφισης ξενοδοχείων.

let’s get the highest rate

Η σχέση μας θα είναι win-win. Η σωστή φωτογράφιση της ιδιοκτησίας σας θα είναι πολύ πιο αποδοτική από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Ο συνδυασμός των σωστών παροχών σας με την σωστή προβολή της εικόνας της επιχείρησής σας θα αυξήσει τις κρατήσεις και τις θετικές κριτικές.

ρεαλιστικές εικόνες

Οι πελάτες εκτιμούν την ειλικρίνεια! Στη φωτογράφιση ξενοδοχείων και ξενώνων,  οι χώροι και τα δωμάτια θα πρέπει να φαίνονται ρεαλιστικά. Θα πρέπει να έχουν συνέπεια ως προς τη σύνθεση, ως προς το περιεχόμενο ακόμα και ως χρωματική απόδοση.

Μετρήσεις με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό μπορούν να ισορροπήσουν το φως από διαφορετικές φωτιστικές πηγές. Να διαβάσουν με αξιοπιστία τα χρώματα κατά τη διάρκεια των λήψεων αλλά και της μετέπειτα επεξεργασίας. Εν τέλει θα φέρουν ένα άκρως επαγγελματικό και  αξιόπιστο αποτέλεσμα, έτοιμο για να δεχτείτε την ειλικρινή υψηλή κριτική των πελατών σας!

φωτογράφιση υψηλού δυναμικού εύρους

Χωρίς να τροποποιούμε την φωτογραφία ενός δωματίου δημιουργούμε εικόνες υψηλής δυναμικού εύρους και ευκρίνειας αντίστοιχες με την προσαρμοστικότητα που έχει το ανθρώπινο μάτι. Έτσι η ένταση του φωτισμού σε σκοτεινές και φωτισμένες περιοχές ισοσταθμίζονται αρμονικά δίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ιδανική τεχνική για να τονιστεί η θέα από τα παράθυρα, ή η ατμόσφαιρα του spa και της σάουνας.

Τμήματα με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό φωτισμό και δωμάτια με φυσικό φωτισμό αναδεικνύονται πλήρως. Οι φωτογραφίες είναι ικανές να μεταφέρουν στον πελάτη σας αυτούσια την αίσθηση παραμονής.

Δείτε τι προτείνει η ίδια η booking για την φωτογράφιση της ιδιοκτησίας σας εδώ

ζητήστε προσφορά για φωτογράφιση ξενοδοχείων • ενοικιαζόμενων • airbnb