Φωτογράφιση AirBNB διαμερίσματος στα Τρίκαλα

Φωτογράφιση AirBNB διαμερίσματος

Διακόσμηση • Υφές • Λεπτομέρεια

Έχοντας απαιτήσεις από το αποτέλεσμα και από τον τρόπο που θα παρουσιαστεί η καταχώρηση στην πλατφόρμα, αυτή η φωτογράφιση AirBNB διαμερίσματος, είχε σκοπό να παρουσιάσει την εξαιρετική διακόσμηση, τον συνδυασμό του φυσικού φωτισμού με τα σύγχρονα φωτιστικά, τις υφές των υλικών. Είχε επίσης να αντιμετωπίσει δύσκολα χρώματα και αντανακλάσεις, λεπτομέρειες που δεν θα έπρεπε να χαθούνε αλλά να τονιστούν.

Μορφολογία διαμερίσματος

Πρόκειται για διαμέρισμα περίπου 80m2 τριών βασικών χώρων.
Η τραπεζαρία είναι ενιαία με την κουζίνα, καθιστικό και κρεβατοκάμαρα. Ένα ευρύχωρο μπάνιο φωτογραφήθηκε επίσης όπως και εξωτερικοί χώροι στο μπαλκόνι.
Η φωτογράφιση AirBNB διαμερίσματος ήταν πλήρης και δόθηκε μεγάλη σημασία στη συνέχεια των φωτογραφιών ώστε ο υποψήφιος ενοικιαστής να έχει πλήρη άποψη των χώρων και της κατανομής τους.
Φωτογράφιση AirBNB διαμερίσματος

η φωτογράφιση κουζίνας και τραπεζαρίας

Τα φυσικά υλικά έρχονται σε έναν αρμονικό συνδυασμό με τα μοντέρνα. Ένας ενιαίος χώρος που θα υποδεχθεί τους καλεσμένους σας και θα πρέπει να δείχνει τόσο φιλόξενος όπως όντως είναι.

η φωτογράφιση του καθιστικού

Ένας φωτεινός χώρος λιτά διακοσμημένος αλλά με αρκετές λεπτομέρειες που αξίζουν την προσοχή. Αν και στην πραγματικότητα είναι πολύ αναπαυτικός ο χώρος, μπορεί αυτό να φανεί στη φωτογράφιση airbnb διαμερίσματος;
φωτογράφιση Airbnb διαμερίσματος
καθιστικό ενοικαζόμενου airbnb
φωτογράφιση ενοικιαζόμενου airbnb
καθιστικό ενοικιαζόμενου
φωτογράφιση airbnb Τρίκαλα
καθιστικό ενοικιαζόμενου
φωτογράφιση airbnb Τρίκαλα
λεπτομέρεια πρόσβασης χώρων
καθιστικό airbnb
καθιστικό airbnb
καθιστικό airbnb
καθιστικό airbnb

κρεβατοκάμαρα

φωτογράφιση airbnb Τρίκαλα
Ένας συνδυασμός κλασσικού και μοντέρνου, ένα φανταστικό ξύλινο κρεβάτι σε συνδυασμό με μοντέρνα φωτιστικά και καθρέπτη που φυσικά έπρεπε να αποφύγουμε την αντανάκλαση.
Τα χρώματα έπρεπε να παραμείνουν στην φυσική τονικότητα, θερμά όπως ήταν χωρίς να επηρεάσει την φωτογράφιση ο εξωτερικός ψυχρός φωτισμός.
φωτογράφιση airbnb Τρίκαλα

το μπάνιο

Ίσως αυτό που κοιτάνε με προσοχή όλοι οι υποψήφιοι ενοικιαστές σας.
Η δυσκολία της φωτογράφισης του ήταν το σκούρο χρώμα και η υφή που θα πρέπει να έχει χαρακτήρα και να φανεί. Οι αντανακλάσεις των υλικών πάλι θα έπρεπε να αποφευχθούν χωρίς όμως να τα χάσουμε από το κάδρο.
Φωτογράφιση AirBNB διαμερίσματος

οι ελκυστικές λεπτομέρειες

Εκτός από τους χώρους υπάρχουν τόσα και τόσα που μπορεί να έχετε επενδύσει. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που δείχνουν το στίγμα, που θα κάνουν τον θεατή να ενδιαφερθεί, που θα ικανοποιήσουν τον επισκέπτη σας.

Δείτε την καταχώρηση στην πλατφόρμα.