Παραγωγή και προώθηση διαφημιστικής καμπάνιας Κρύπτη Bar

Πρόκειται για μια στοχευμένη σειρά βίντεο που έγινε για το “Κρύπτη Bar” στα Τρίκαλα. Η καμπάνια είχε στόχο κυρίως την εμπλοκή του κοινού σε λογαριασμούς social media (facebook – instagram). Βρισκόμαστε στην περίοδο που τα πάντα είναι κλειστά και σε αναμονή της έναρξης λειτουργίας. Οι ακόλουθοι των social σελίδων είχανε μείνει ανενεργοί για καιρό. Χρειαζόμασταν λοιπόν κάτι που θα “ανάψει” το ενδιαφέρον των χρηστών και θα δημιουργήσει προσμονή.

η σειρά των βίντεο

Η παραγωγή εξελίχθηκε αφού λάβαμε υπόψη το ύφος του μπαρ. Τα βίντεο είναι ιδανικά σε διάρκεια για social προβολές αλλά μεταδίδουν παράλληλα τον ρομαντισμό, το χιούμορ, και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Κρύπτη bar. Το ζητούμενο σε αυτή την καμπάνια, δεν ήταν η προβολή προϊόντων αλλά η δημιουργία της προσδοκίας για το άνοιγμα.

Η σειρά παρουσίασης ήταν επίσης στοχευμένη που δημιούργησε σταδιακά την μέγιστη εμπλοκή των θαυμαστών και είχε όντως επιτυχία όπως φάνηκε στις αναλύσεις.

θα θέλατε να σχεδιάσουμε την δική σας καμπάνια;

 • μας λείψατε!

  όλα ξεκινάνε από εδώ. Πέρασε αρκετός καιρός και μας λείψατε!

 • μας λείψατε!

  όλα ξεκινάνε από εδώ. Πέρασε αρκετός καιρός και μας λείψατε!

 • take away

  μια υπενθύμιση για το κοινό ότι το bar εξυπηρετεί με take away

 • bar opening

  έχει φτάσει η ώρα της έναρξης και ο στόχος είναι η προσμονή του κοινού

ανάλυση δεδομένων

Η ανάλυση δεδομένων λοιπόν για την περίοδο έχει σημαντικά αποτελέσματα.
Εντός των 28 ημερών είχαμε 38 νέους χρήστες και αύξηση 287% στις προβολές σελίδας. Η απήχηση δημοσιεύσεων είχε το εκπληκτικό αποτέλεσμα του 7900% (με σχεδόν 13000 εμπλοκές). Η αλληλεπίδραση με τη σελίδα έφτασε σχεδόν τους 10.000 με αύξηση 1900% και αποκτήσαμε 43 νέους ακολούθους.

σχέση με ανταγωνισμό

Σε σχέση με τον ανταγωνισμό η απόδοση της σελίδας είχε πάνω από την δεκαπλάσια απήχηση από την επόμενη ανταγωνιστική σελίδα.

ποιότητα δημοσιεύσεων

Η στρατηγική είχε στόχο να προσεγγίσει σταδιακά το κοινό. Και όντως πέτυχε το σκοπό της αφού από 80 αντιδράσεις έφτασε οργανικά τις 500 με την εμπλοκή περίπου 3500 χρηστών ενώ με μια μικρή προώθηση στο τέλος έφτασε το απίθανο των 4000 αντιδράσεων με εμπλοκή σχεδόν 11500 από το κοινό!

αντιδράσεις περιόδου

οι αντιδράσεις και η απήχηση του κοινού ήταν συγκλονιστική. Από τις μόλις 4 αντιδράσεις πριν την έναρξη, την πρώτη μέρα έκλεισε στις 1,5k και σε βάθος χρόνου μέχρι την ολοκλήρωση της καμπάνιας ξεπέρασε τις 35k σε λιγότερο από είκοσι ημέρες.

error: Alert: Content is protected !!