Φωτογράφιση bar και εστιατορίων

φωτογράφιση bar • restaurant

menu & cocktails

Φωτογράφιση bar και εστιατορίων ικανή να αναδείξει τους χώρους αλλά και την ατμόσφαιρα που έχετε δημιουργήσει.

Μήπως η εικόνα της δικής σας επιχείρησης παραμένει κάπως θολή;

Η σωστή προβολή σας

Δημιουργούμε αξιόλογο περιεχόμενο με την φωτογράφιση του δικού σας καταστήματος εστίασης ή μπαρ. Περιεχόμενο που θα σας είναι σίγουρα χρήσιμο για την προβολή της δικής σας επιχείρησης. Είναι οι αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες σας που θα προβληθούν σε κάθε σύγχρονο μέσο.

Το γνωρίζετε πως 9 στους 10 πελάτες σας συμβουλεύονται πρώτα τις αξιολογήσεις των σχετικών μέσων και ρίχνουν μια ματιά στις φωτογραφίες του tripadvisor του instagram ή του google maps;

Οι φωτογραφίες μας θα είναι οι πρώτες που θα δούνε οι πελάτες σας πριν καν μπούνε στο χώρο σας.

Μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξετε ένα σωστό προφίλ ή έστω να ανανεώσετε την εικόνα της δικής σας επιχείρησης;

πως γίνεται η φωτογράφιση

σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Για την φωτογράφιση bar και εστιατορίων ακολουθούμε μια διαδικασία που θα μας φέρει πιο κοντά στα καλύτερα και πιο ταιριαστά αποτελέσματα.

  • Μαθαίνουμε για τον χώρο σας, που βρίσκεται και ποιες παραμέτρους θα λάβουμε υπόψη.
  • Φροντίζουμε να μάθουμε την φιλοσοφία σας και το πως δουλεύει αυτός ο χώρος
  • Το κοινό που απευθύνεται
  • Ποιο μέσο προβολής θα χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση των φωτογραφιών.
  • Εντοπίζουμε τυχών δυσκολίες που μπορεί να αφορούν τον χώρο, το ωράριο, τον φωτισμό κλπ

Μετά από αυτή τη διαδικασία σχεδιάζουμε μια πρόταση που θα αφορά αποκλειστικά τον δικό σας χώρο και θα καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Η προβολή της επιχείρησής σας μπορεί να είναι πολυεπίπεδη, από σχετικά κοινωνικά μέσα, σε blog ταξιδιωτικών οδηγών ή ακόμα και σε ταξιδιωτικές εφαρμογές όπως tripadvisor, google reviews, foursquare κλπ

φωτογράφιση ποτών
φωτογράφιση εσωτερικών χώρων μπαρ

Προβάλλοντας τους χώρους

Η φωτογράφιση που θα αναδείξει τους χώρους και θα προβάλει κατά κύριο λόγο τη διαρρύθμιση και την διακόσμηση του χώρου σας. Εξαιρετικά χρήσιμη μιας και με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει ο πελάτης σας να έχει μια σαφή εικόνα του χώρου που θα επιλέξει.

Ο χαρακτήρας της φωτογράφισης


Ανάλογα με το τι ακριβώς χρειάζεστε θα δώσουμε και τον αντίστοιχο χαρακτήρα στη φωτογράφιση. Ανά περίπτωση εφαρμόζουμε διαφορετικές τεχνικές, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

barman

Προσωπικό & Δεξιότητες

Ένα άλλο είδος φωτογράφισης που θα προβάλει το προσωπικό και τις δεξιότητες του.
Μπορεί να λειτουργήσει σε συνδυασμό με την προβολή των χώρων σας. Ο πελάτης σας θα έχει μια πιο σαφή εικόνα και για τις υπηρεσίες σας και τις ικανότητες του προσωπικού σας.

φωτογράφιση για instagram

Προβολή σε social

Πιο άμεση φωτογράφιση, ιδανική για για χρήση σε social λογαριασμούς και instagram. Μπορεί φυσικά να συνδυαστεί με τα προηγούμενα είδη αλλά και με τη δημιουργία stories και reels που θα δουλέψει με τον καλύτερο τρόπο.

Φωτογράφιση bar και εστιατορίων

Με λίγη έμφαση ακόμα

Φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε την φωτογράφιση bar και εστιατορίων με κάτι ακόμα, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα. Σας προτείνουμε μια συνδυαστική φωτογράφιση που θα προβάλει το menu ή τα δικά σας cocktails. Είναι το αποτέλεσμα που θα δουλέψει άψογα!

Φωτογράφιση Menu & Cocktails

Η σωστή, επαγγελματική φωτογράφιση Menu & Cocktails είναι μάλλον θα σας είναι εξαιρετικά χρήσιμη μιας και θα μπορέσετε να την εκμεταλλευτείτε στα ηλεκτρονικά QR menu σας, στις αναρτήσεις των social λογαριασμών σας αλλά και καταχωρήσεις της δική σας επιχείρησης στις πλατφόρμες ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Η φωτογράφιση των μενού σας μπορεί να γίνει με διάφορες τεχνικές ανάλογα με το πως σκοπεύεται να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες.
Μπορούν να είναι κατά τη διαδικασία της προετοιμασίας, στο περιβάλλον του καταστήματος ή λευκό φόντο για τις παραγγελίες σας.
Πάντα όμως με κατάλληλη διαμόρφωση φωτισμού που φυσικά φροντίζουμε εμείς γι’ αυτό.