10 φωτογραφίες από το διαφημιστικό concept Royal Ionian

οι 10 φωτογραφίες που ξεχώρισαν από το διαφημιστικό concept Royal Ionian. Δείτε τις σύγχρονες ιδέες της φωτογράφισης αναψυκτικών.

Φωτογράφιση AirBNB διαμερίσματος στα Τρίκαλα

Φωτογράφιση AirBNB διαμερίσματος τριών χώρων στα Τρίκαλα. Μια λεπτομερής παρουσίαση των χώρων με έμφαση στη διακόσμηση και τις υφές των υλικών.

First and Last Men. Η φωτογράφιση της παράστασης

First and Last Men. Η φωτογράφιση της παράστασης της σχολής χορού dancespace - Μαρία Γαδετσάκη.

Εκπαιδευτικό Βίντεο διάσωσης τραυματιών από τροχαίο ατύχημα του ΔΙΕΚ ΓΝΤ

Εκπαιδευτικό βίντεο που αφορά την εκπαίδευση - άσκηση απεγκλωβισμού και διάσωσης τραυματιών μετά από τροχαίο ατύχημα του ΔΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Πως να επιλέξω τις καλύτερες φωτογραφίες για το e-shop

εάν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί βλέποντας το αποτέλεσμα, πως να επιλέξω τις καλύτερες φωτογραφίες για το e-shop; Ένας σύντομος οδηγός που θα σας βοηθήσει αρκετά!

DIY. Πως κάνω φωτογράφιση για e-shop;

Αφού έχει προωθηθεί όσο τίποτα άλλο το ηλεκτρονικό εμπόριο και πιθανότατα να έχετε μπει στη διαδικασία να φτιάξετε και εσείς το δικό σας e-shop, φτάνετε λοιπόν στο μεγάλο ερώτημα. Πως θα παρουσιάσω τα προϊόντα μου, πως κάνω σωστά φωτογράφιση για e-shop.

Διαφημιστική σειρά φωτογράφισης για εταιρία παραγωγής φυσικού χυμού

Διαφημιστική φωτογράφιση για εταιρία παραγωγής φυσικού χυμού σε studio. Περίπλοκα σενάρια σε ένα πρωτοποριακό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φωτογράφιση γραφιστικών προϊόντων

Ο σκοπός της φωτογράφισης γραφιστικών προϊόντων είναι να φανεί το σχεδιαστικό αποτέλεσμα, η υφή των υλικών και τα χαρακτηριστικά τους

Φωτογράφιση συσκευασιών εταιρίας παραγωγής φυστικοβούτυρου

Η φωτογράφιση της σειράς προϊόντων για την τοπική εταιρία Μπάρδας φυστικοβούτυρο που έγινε για εμπορική χρήση σε ελεγχόμενο περιβάλλον φωτισμού, στο φωτογραφικό μας studio.

error: Alert: Content is protected !!