φωτογράφοι γάμου

αλήθεια, πως ονειρεύεστε τον γάμο σας;

Τι είναι αυτό που αναμένετε από τον φωτογράφο γάμου σας; Θα θέλαμε να μάθουμε την δική σας ιστορία. Να τη διηγηθούμε μέσα από εικόνες με δημιουργικό τρόπο!

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας που θα θέλατε να σας μείνει αξέχαστη! Καλώς ήλθατε λοιπόν στο snapix!

Μπορούμε να βρούμε από κοινού αυτό που σας ταιριάζει, να μάθουμε τα μυστικά του γάμου σας και να προσαρμόσουμε σε αυτά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την φωτογράφηση του ή την κινηματογράφηση του.

Κάντε λοιπόν μια σύντομη περιήγηση στη σελίδα μας και μη διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας και να συζητήσουμε για τον δικό σας γάμο. Εσείς άραγε πως φαντάζεστε το γάμο σας;

Κάθε ζευγάρι το χειριζόμαστε διαφορετικά, κάθε φωτογράφιση γάμου είναι διαφορετική. Ανυπομονούμε να μάθουμε την δική σας ιστορία!

Είναι η έναρξη του γάμου και η φωτογράφιση ξεκινάει από τα σπίτια του γαμπρού και της νύφης. Στο σπίτι του γαμπρού, λίγο η παρέα με τους φίλους, τα πειράγματα και τα καψώνια, λίγο τα πρώτα ποτά αρχίζουν και διαμορφώνουν την πρώτη εικόνα.

Στο σπίτι της νύφης τα πράγματα είναι σοβαρά! Πάντα οι γυναίκες το βλέπουν πιο σοβαρά! Λεπτομέρειες από μακιγιάζ και ντύσιμο, τα παπούτσια και οι παράνυφες και ίσως οι συγγενείς και τα τοπικά έθιμα θα συνθέσουν τις πρώτες εικόνες…

Ήρθε η μέρα που η νύφη και γαμπρός θα βάλουν βέρα!

Η αγωνία και η αναμονή, το πρώτο φιλί, οι καλεσμένοι. Οι βέρες και τα στέφανα, όλα παίρνουν το δρόμο τους. Οι φωτογραφίες κλέβουν κάτι μυστήριο από το… μυστήριο και θα αποκαλύψουν στη συνέχεια όλα αυτά που συμβαίνουν τριγύρω σας.

Πολιτικός ή θρησκευτικός γάμος; Δεν έχει σημασία. Φωτογραφίζουμε με το ίδιο πάθος και αναδυκνείουμε κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια αρπάζοντας κάθε μοναδική στιγμή!

Πιθανότατα να είναι ο απώτερος σκοπός ενός γάμου. Είναι η στιγμή που έχει φύγει κάθε άγχος για την προετοιμασία και είστε ελεύθεροι να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Είναι η ώρα που θα αφήσετε πίσω κάθε πρωτόκολλο και θα απολαύσετε την παρέα σας.

Το μυστικό για την επιτυχία του: αγαπημένη παρέα, ποτό και μουσική!

Η φωτογράφιση που έχει να προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η φωτογράφιση της επόμενης μέρας. Είναι αυτή που δίχως άγχος θα βρούμε την κατάλληλη ώρα και το κατάλληλο μέρος για να γίνει. Είναι η φωτογράφιση που θα μας χαρίσει ένα μοναδικό σετ εικόνων, εντελώς ξεχωριστών και ιδιαίτερων εντελώς προσωπικών που εκ των πραγμάτων διαφέρουν από τις υπόλοιπες φωτογραφίες του γάμου σας.

κλείστε ραντεβού

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αλλά και για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας η κράτηση ραντεβού είναι πλέον υποχρεωτική. Θα μας βρείτε Ιπποκράτους 26, Τρίκαλα

ζητήστε προσφορά